03-04-08

Online-geweld

Mensen die een blogje hebben en schrijven over hun eigen "ik-je/leven-tje of whatever"; zo heb ik ze graag...
Dingen lezen die dagdagelijks gebeuren, kunnen leuke anekdotes zijn maar soms ook héél wat mindere kantjes van het leven tonen.

Die schrijven wat ze denken, wat ze voelen en hoe zij het zien, tenslotte that's live.
En als er dan hier en daar een foutje geschreven staat is dat hélemaal niet erg, ERG vind ik het wanneer er van die verdomse-betweters zijn die zich GROOTS voelen en het niet kunnen laten daarop te "moeten" wijzen of die in een tegen-aanval gaan , ruzie stoken en roddels in gang steken waar uiteindelijk de helft van verzonnen is. Mensen die zulke reactie's krijgen voelen zich dan vaak in een hoekje gedreven, klappen dicht en sluiten de boel.

Terwijl het enige wat ze willen is een luisterend oor vinden, hun zegje doen en mss hier en daar een vriend willen vinden.

Dus wat ik zeggen wil: Laat een mens een mens zijn en neem ze toch zoals ze zijn. En ben jij ook zo'n betweterig type, rechtsboven staat een kruisje... KlIK iT... en opgeruimd staat netjes!!! SaLuT.

decoration

09:00 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: roddels, ruzie, blog |  Facebook |

Commentaren

Mooi gezegd ! Waarheid troef !
Proficiat !
Het is ook zo hé, we schrijven wat we denken en voelen, wat we meemaken, hoe we denken over iets of iemand... het is ons domein en iedereen mag reageren en een eigen mening hebben maar dat kan op een fatsoenlijke manier ook !
Sommigen vinden het blijkbaar zeer plezant om alles uit zijn context te trekken en proberen je voor schut te zetten of zelf nog betichten van perversiteiten en dergelijke... Ik ken het.. !

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 03-04-08

De commentaren zijn gesloten.