28-03-08

Op de klaagbank...

****Zucht****

1 tienerke in huis, doe daar 4-mega-giegelende-girls bij die afwisselend elks één per één een keertje blijven logeren en kwebbelen als de beste. Dan nog op het nodige moment hun "lovers/vriendjes" met zich meebrengen ( tuurlijk vliegen die op tijd en stond terug vanwaar ze komen).

Dit alles gemixt met een knabbel-en-babbel-movie of een sing-en-swing-avond want het woord party is voor tienerke nu éénmaal maar een woord en ze is al vertrokken.

Resultaat = alles wat op -kast eindigd is geplunderd, en had je gedacht om zelf eens iets lekkers te nemen , dan kan je erachter fluiten ... en eerst weer  "gezellig" naar buiten

Neem eens vakantie zeggen ze dan , 170 km ver van huis en heb nog van datte,
Denk dat we volgende keer een reis naar de maan boeken...
 

en toch zie ik ze graag...

decoration 

 

 

18:17 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: maan, movie, lovers |  Facebook |

27-03-08

Raar maar waar...

Je hebt mensen die goed en goed zijn voor hun hond.
Hier zit duidelijk een verschil in hoor.

Neem nu ... Baasjes die elke dag wat lekkers geven aan hun vrolijke-viervoeter, van het fijnste stukje vleessoort tot het duurste knabbelstokje , ze krijgen het allemaal in hun voorziene potje voorgeschoteld . Zomaar... hij is tenslotte een stukje van je gezin en vrolijke-viervoeter is je er eeuwig dankbaar voor.

Dan heb je nog een net-iets-ander soort van baasje,
Zij doen net zoals wij, geven dat beestje ook dagelijks hun nodige portie snoep-kauw-vleesgedoe . Maar als je nu dacht dat dit ook in dat "voorziene" potje terecht komt , wel dan heb je het mis.

Het snoep-soort moet NAAST de pot en er zekers niet in, kauwbeentjes moet je vasthouden zodat de hond ze lekker knabbelen kan zonder al te veel zijn poot te moeten gebruiken. Het vleesgedoe gaat in de pot (tot zover gaat alles goed) hond doet gretig zijn snuffelwerk, neemt plots een poot-stap achteruit en vertikt het dan om ook maar 1 hap vanuit zijn "lekkere-betjes-pot" te eten.

Wat doet het baasje... neemt de hiervoor voorziene honden-vork en begint zo de hond brokje per brokje vol geduld te voederen en de hond ????
Zit schoon op zijn poepegat en kan dit allemaal lekker verdragen.

Wie is er nu het zots't ????

decoration

16:28 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: hond |  Facebook |

22-03-08

Paasbeest en zijn klokken


Klokken of Mister Paashaas ?

Waar is de tijd gebleven, vroeg opstaan en of het nu regende of niet... vol spanning keek ik er naar uit .Met een buik vol kriebeltjes, stiekem piepeloerend aan het raam stond ik daar, vol spanning wachtend wie er komen zal,  maar gek genoeg al die tijd waren ze me te snel af... en of het nu aldi-tikkeneikes waren of van bij't plaatselijk bakkerke, het maakte allemaal niet uit, als ze maar mij maar niet vergeten waren.

Nu, zoveel jaartjes later ben ik een volleerd  "vliegend-bunnyke" en ook al zit je met een tiener in huis, het is en blijft toch nog een kind , en wie er nu het meeste plezier in hebben zal kan je zelf al wel raden.

Juist.... MOI.

paasfeest vRoLiJk PaAsFeEsT !!!

 

 

 

23:45 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: pasen, paashaas |  Facebook |

Simpele naäpers ...

Mensen zijn naäpers,

Als mensen boze, neutrale of vrolijke gezichten krijgen te zien zouden wij volgens aangetoonde resultaten dit snel en spontaan automatisch gaan na-bootsen. Héél normaal dus...;

Maar hoe zit het dan met mensen die je schrijf(stijl)sels over nemen ???
Ook een gewoonte van moederke-natuur ? Nee, volgens mij zijn het gewoon simpele naäpers die GrOtE sier willen maken met jouw uitgekiemd schrijfselke.

Triestig vind ik datte...

 

13:39 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: simpel, triestig, automatisch |  Facebook |

20-03-08

CrEepY ....

Echt of pure kitsch ????

Haunted homes, een programma op vitaya waarin paragnosten in Britse huizen  geesten gaan verdrijfen. Typisch engels, want zij zijn echte BiG-BeliEvERs qua geesten en andere soortgenoten .

Stel je voor , de avond valt, kinderen zijn het huis uit en jij zit gezellig in je zetel te genieten van je welverdiende rust. Plots hoor je voetstappen, een deur die met een ***SmAk*** wordt dichtgeslagen, dingen beginnen plots te bewegen ...  een ijskoude wind die door de kamer komt , je pols wordt aangeraakt en zie je bovendien schimmen of dingen die er niet moeten zijn.

In dit programma gebeurt het allemaal, ikzelf sta hier nogal sceptisch tegenover en denk voor alles is er wel een uitleg, maar na het zien en de testen die ze daadwerkelijk uitvoeren , bewegingscensoren, sommige kan je ontdekken op foto's (blijkt dat er zomaar eentje naast je stond....) ben ik niet meer zo zeker van mijn stuk. Blijken er ook nog eens goede en slechterikken tussen te zitten.

En als je dacht : Boaaaa er zit toch een grote plas tussen ons landje en Eng-land . Mis ! Het gebeurt bij ons ook blijkbaar allemaal neem maar het Sas Van Gent  .

BrrrRRRrrrrRR.. mij krijg je voor geen geld naar daar en de komende dagen wordt dat slapen met ogen wijd open en oren gespitst.....

er zou zo eens eentje kunnen langskomen ... heb ik hem alvast "gespot".

geest

 

13:00 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

19-03-08

Verzamelmiekes...

Tien-age-Girls, wat is dat toch met hen ....

Prutskes, papierkes, bikskes, love-notes, kleren die in een vroeger leven netjes-in-de-plooi waren en nu verfrommeld in een bolleke liggen, lege frisdrankflesjes noem het maar op ... WaT HeB Ik DaAr TocH EeN HeKel Aan !!

Na een dikke week hebben zitten zeuren dat tienerke eindelijk haar kamer moest opruimen, ben ik er dan maar zelf aan begonnen. ( makkelijk ??? neen, gewoon uit pure frustratie ).

Do NOT Enter... hangt er aan de deur,  ik weet wel waarom; ne mens kan er gewoon niet " enteren " zo simpel is't.

Gezellig noemen ze dat dan ... Waaaaw, weet niet wat daar zo gezellig aan is om met je neus naast een paar  "afgeknabbelde-tuttefrutten"  te moeten zitten.

Je kan het al raden, mijn humeur zakte al snel onder het vriespunt en weet je wat er nu het ergste van zal zijn ....

Tienerke zal Ocharme-Ochotekes niets meer weten te vinden en moeder zal het wel weer gedaan hebben .

decoration

14:00 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

18-03-08

Dom-blondje ???

Een kapstok of in het mooie nederlands, een kleerhanger...ken je het ???

Wel, deze ochtend , een prachtige blauwe hemel daar wilde ik eventjes gebruik van maken,
en begon als een vlijtig huisvrouwke onze was op te hangen.
Tenslotte: Er gaat niets boven die echte geur van fris gewassen lakentjes, gedroogd door de buitenlucht ...

Ondertussen is het beginnen regenen met af en toe een hagelbuitje erbij, niet al te erg allemaal
maar kom genoeg om mijne was terug naar "af" te helpen.

Met tienerkelief die me te hulp stond om snel alles weer binnen te halen .
zagen we plots: een stuk kwijt, een kussensloop dat waarschijnlijk door de wind is meegenomen... lag in de tuin van de buurman.

Wat nu gedaan ???? vraagt ons tienerke .

T'ja dat wordt wachten tot ze thuis zijn.

Maar met een peinzend-snuiteke keek ze me aan en ja hoor ze had een idee ...

Een kapstok dat moest ze hebben... en een hondenleiband... na wat gepuzzel en geknoop heeft ze de twee aan elkaar gezet,
al bengelend hing ze uit het raam en nu vissen maar... het haakje ging van links naar rechts en van onder naar boven... leut dat ze had.
Een poosje later had ze de buit binnen, raamke dicht, snuiteke tegen de raam en snel checken of niemand haar "ZO" heeft gezien.
 
... zoals ze zelf altijd zegt: ben wel blond maar niet dom.

decoration

 


 

18:30 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Van grootmoe tot bobonnekes ...

 

Ze zijn er in alle soorten, maten en gewichten.

As je aan "oma" denkt dan zie je voor je een iets of wat ouder dametje, rustig van haar oude dag genietend, gezellig keuvelt over ditjes en datjes en o zo blij is wanneer de (klein)kinderen op bezoek komen .

Wel de mijne is een tikkeltje "anders" . Natuurlijk, is ze ook wel in blijde verwachting wanneer we met z'n allen langskomen , ze heeft niets liever ... maar wanneer is onze lieve oma thuis ????
Van dat rustig en stilletjes genieten , wel dat staat helaas niet in haar woordenboek geschreven.
Soms neemt ze wekelijks zo ongeveer een 3/4 tal keer de trein, tram en bus, kompleet solo, zeult dan met een reiskoffer bom-vol-home-made gemaakte kledij, wat opmaak spulletjes en niet te vergeten pruiken !!!!
Dit dwars door ons Belgiëlandje.

Een belleke doen ??? wel, vroeg opstaan is dan de boodschap, want tikt de klok half zeven is omalief al lang ribbedebie... en dit vaak tot 20.00 s'avonds, is dan doodop en kruipt meteen in d'r beddeke. Thuis zitten is niet zo haar'n DADA.


Vaak is ze al wakker om 2/3 uur in de nacht, kan dan de slaap niet meer vatten en komt er dan maar uit, drinkt een kanneke koffie en ondertussen is ze al aan het brainstormen over haar "optredens"
Met haar sloefjes en peignoirke aan, haren die nog rechtop staan, kruipt ze achter haar naaimachientje, van haar naaimachientje naar haar over-lock en dan nog snel het borduurmachientje in gang zetten en hup ze is alweer vertrokken.

Moet ze eens naar de kapper of één of ander buurtwinkeltje, zal ze hier heus niet zoveel tijd aan besteden, Neen want omalief heeft geen tijd, toch niet daarvoor...  tijdverspilling noemt ze dat.

De andere resterende uurtjes van de week is ze volop in trance van haar danspasjes, of ze staat  zelf op de dansvloer of ze zit er met haar neus voor, gewapend met pen en papier om alles duidelijk te noteren
voor de nodige know-how-to-do-it.

Jaja, gaan wij op bezoek bij omalief moeten wij wel eventjes geduld hebben, want ze moet tijd hebben hé.

decoration

 

 

13:45 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-03-08

hij en ik ...

Balen, balen en nog eens balen ...

Donderdagochtend half negen ...

Ok, lang genoeg uitgesteld nu en met al mijn moed ( die ver zoek was ) ben ik vertrokken ... begin mij mateloos te ergeren waarom manneke nu O-ZO staat te treuzelen, typisch hij weer . ****GRRRR****
Maar...  als een goed-opgevoede-medepassagier moet je volgen .

Alé eindelijk vertrokken...

2 straten verder en al denkend : 
waarom rijdt hij nu langs't hier , langs hier rijden is veel langer, dat moet hij nu toch ook weten zeg. Mijn *** beaufort-10-zucht *** laat ik dan ook duidelijk horen, maar manneke weet hoe stressy ik wel ben en legt een geruststellend handje op mijn knie.

Aha .. we zijn er eindelijk,  hopelijk ben ik nu nog den eerste, met al zijn getreuzel nondedoeme ... Met een "swing en swoeng" stap ik uit,  het doet me niks , hier heb ik geen schrik voor ( want "hij" moest mij zo eens hebben zien aankomen )

spoeispoeispoei ... naar binnen nu.
Oef; geen volk dat valt mee. Dat hij nu maar snel begint .

Eventjes kijken op de klok ...9 UUR ... tjiën hij mag al eens gaan beginnen , en weer die *** zucht *** ... wachten...wachten...wachten...
Plots hoor ik de vriendelijke stem  :Goedemorgend komt u maar  ...
SLIK,... ik ? nu al ????....amai dat is snel ...graai mijn spullen bij elkaar

*** BONK-BONK-BONK *** doet mij hart nog en dan vlieg ik in die "griezelige-welgevreesde-tandartsenstoel" here we go ...

Na veel gespuit, geboor, gedraai en ander soort van trekwerk... een "tand-zenuwke " en héél wat eurokes minder maar YESYESYES- ben er eindelijk vanaf. PHOEWEEE....

Weer in de auto... - Heeeeey, is het goed gegaan ?

- MMMMMMM ( want véél kan ik nog niet zeggen)  .

- Was je niet te zenuwachtig ???

- Ikke ???? Néénéééééé  hoe kom je daar nu bij ...                                 

decoration

 

19:07 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

12-03-08

Gluren bij de buren ...

Bij anderen naar binnen gluren zit mij in de genen. Het gluren waar ik van hou is vriendelijk en onschuldig: ik zie graag hoe anderen hun huis inrichten. Een lastig in de praktijk te brengen hobby gezien alle vitrages en gordijnen die de meeste hebben hangen. 

Gelukkig bieden de woonbladen soelaas. Binnenkijkreportages zijn altijd mijn favorieten: de echte, persoonlijke huizen van individuen zijn leuker om te zien dan door de woonbladen bij elkaar gestylde decors vol gloednieuwe spullen. Huizen met karakter noem ik dat, een huis zegt namelijk iets over jezelf, het weer-spiegelt je eigen ik ...

 Ik durf vaak mijn hele living te restylen... de kasten worden dan van de ene kant naar de andere gezet... zetels worden verschoven... prullekes en frullekes ... kortom de hele santeboetiek krijgt een "nieuw" plaatske. 

O ja ... en bij ons gaan de gordijnen s'avonds gewoon dicht: ik zou wel eens de aandacht van een gluurder kunnen trekken.

gluren

11:49 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

11-03-08

blubberbillen

Het is bijna weer zover ... met de vakantie in zicht doet het er mij aan herinneren dat ik voor "de" nieuwe bikini moet gaan. Shoppen is plezant hoor ik vele zeggen en yes idd maar niet als je voor een nieuwe bikini gaat.

Er bestaan nu al zoveel trics en trucs om er uit te zien als een good-looking-vrouw . Denk maar eens aan dat short-broekje , bestemd tegen elke blubberbil...super strak...adem halen kan nog net maar swat geen gezaag hierover, je buik is weg ( rechtop blijven staan is de boodschap of je zit plots met een 2de maag).

Dan hebben we ook nog de puch-up-bras: perfect gewoon...schone rondingen maar ook weer schoon recht blijven staan , niet te veel wiebelen en bukken anders hangt je "weelderige boezem" er meer naast dan waar ze moeten hangen. 

Al deze hulpjes zitten netjes verpakt onder je outfit , niemand weet, niemand ziet. Maar ik kan ze toch moeilijk over mijn bikini aan doen ... geen zicht ...

Nondedorie die bikini's van tegenwoordig zijn goed voor als je nog een jonge-kippe-kont hebt,  je weet wel alles strak ,niet echt geschikt voor een iets of wat welgevormde bibs als het mijne.

T'is nie simpel allemaal ....

bikini

20:33 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

oer-diva ...

Gisteren op tv ... Wie wordt de man van Phaedra Hoste.

Ze is Vlaanders oer-diva:gracieus, waanzinnig fotogeniek, een toonbeeld van geraffineerde vrouwelijkheid. Alles heeft ze wat haar hardje begeert behalve één ding; de juiste partnet! HA !!!!!

Ogh komaan zeg .... zo'n dikke zever ; ik bedoel heb je haar al eens goed bezien ??? Niks mankeert er aan dat mens, de juiste neus, het perfecte haar, die boom-lange benen en naast de rest kan je ook niet kijken.

Volgens haar eigen woorden zou dat nu ook net het probleem zijn ... de mannen kijken naar haar uiterlijk en niet naar het innerlijke.

Ok , kan je niets aan doen natuurlijk dat god-je-zo heeft geschapen met al die pracht en praal , maar hoe zit het dan met haar hersenwerk, geleverd zonder instructieboekje misschien ?? Weet zij dan echt niet beter of ligt het misschien aan haar eigen persoontje ???....

Volgens mij zouden ze er beter een programma van gemaakt hebben in de zin van: Phaedra zoekt hersens.... lijkt mij het enige wat ze mankeert.

Amen en uit.

wanted1

13:48 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: diva, phaedra |  Facebook |

10-03-08

Eurosong juuuuuj ....

Gistereavond stond héél media-land op z'n kop , nu oef oef oef weten we wie er naar eurosong 2008 zal gaan. waaw ...Juist .... Ishtar gaat met "O julissi na jalini" en zullen ons landje vertegenwoordigen in Belgrado.

Of het iets uit maken zal ??? wie weet , maar onze'n Belgique is nog steeds geen buurlandje van al die oostblokskes dus ik veronderstel dat we qua puntenverdeling "weer" naast de mand zullen vallen. Is het überhaupt nog wel de moeite dat België geld geeft aan preselecties?

Toch hebben we al 1 ding gemeen dit jaar, wij verstaan nooit iets van hun iets-of-wat rare songs  maar zij zullen er deze keer ook niks van kunnen maken. Onze Isthar-kes zingen namelijk in één of ander kwoetertaaltje, niks versta je ervan , noppes , nada...

Men vindt het een "vrolijk" deuntje hebben ; niet echt mijn ding om er vrolijk van te worden but ok who am I ?

decoration

20:56 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: eurosong, isthar, belgrado |  Facebook |

Just in case ...

Eigen lof stinkt zeggen ze ... Maar toch ik heb het altijd al geweten en dat is vandaag bewezen ook.

Ons tienerke is thuisgekomen met een lijstje dat ik meteen onder mijn neus geschoven kreeg en terwijl ik las stond zij te popelen en te blinken met een big-smile.

Tijdens de les leefsleutels ( een lesuurtje waarbij je als leerling je vrije mening mag geven ), dus hard of zacht het "mag" gezegd worden op hun manier.

De rode-draad van deze les : " Geef eens een compliment aan een ander" ; waarbij iedereen ijverig zijn ding opschreef , dat dan na de les werd gegeven aan de persoon in kwestie. Vandaar "het" bewuste lijstje van ons tienerke.

In  GROTE en kleine hanepoten , sierlijke/elegante en robuste letters stond  letterlijk geschreven: JIJ BENT EEN;

- Toffe madam met een goed gevoel voor humor.

- Mijn " liefdesvriendin " ! Je staat altijd voor me klaar en kan goed luisteren WJNK !

- Ik vond het tof dat je op het begin van het schooljaar zo vriendelijk deed.

- Ik kan goed met jou overweg komen.

- Het is fijn dat jij zo ordelijk bent, en steeds in orde.

- Je bent aardig / sympathiek

-  Toffe coole meid.

- Toffe grappige griet.

- Leuk meisje.

- Altijd tof, leuk om mee te babbelen.

Voila, en na dat te hebben gelezen ... moet ik zeggen dat ik een warm gevoel kreeg vanbinnen. Trots en zo fier als een pauw vroeg ze me of het aan onze ijskast een tijdje mag blijven hangen .... Tuurlijk mag dat.

 hum hum ... wel 1 klein minpuntje over dit alles...

Tienerke zit vooral op een jongensschool dus ik denk dat Mister paashaas hier een Mega-super-dikke ketting zal brengen zodat we ons deurke goed vast kunnen doen ... Just voor in't geval van ...

Da beloofd .....

decoration

20:19 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

08-03-08

Girlpower

Vandaag recht voor de raap.

Ok , Aan alle vrouwen met ballen aan hun lijf : Goed bezig !!!!

Aan alle vrouwen zonder ballen aan hun lijf : Kweekt er dan !!!

 Ogh, ja klinkt wel een beetje botweg misschien maar t'komt er eigelijk zoiets-in-de'n-aard wel op neer. Neen , ik ben geen feministisch type maar je moet toch ook niet de kaas van tussen je brood laten halen zeker. No Way ...

Ik weet het klinkt een beetje raar " ballen kweken" maar ik ben er van overtuigd dat het kan. Als ik onze eigen generatie hier zo bekijk , dus mijn grootmoeder , mijn moeder , ikkezelf en dan tienerke , wel bij ons is het er allemaal met de paplepel ingegoten moet ik zeggen., zoiets krijg je mee ... en inderdaad wij zijn allemaal van't zelfde .

Ons tienerke; zij heeft het , soms wel iets "te" veel "ballen" maar kom ,laten we zeggen : ze moet ze nog juist afstellen.

decoration

Neem nu haar 1-weeks-vriendje. Hij was er net , en hij kon al vertrekken. Waarom ????? .... omdat hij de hele week niets meer van zich had laten horen op de chat. Dus heeft ze hem letterlijk gezegd: ga maar naar huis.

Voila en de liefde was over. Tuurlijk wel met de nodige LDVD ( liefdesverdriet).

Maar ge ziet ze hangen d'r ....

decoration

 

06:50 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-03-08

leut, leuter, geleuter......

9.00 uur telefoon :

Hallo...

Haaaaalloooo hoe is't allemaal ?

ah, goe zenne.

en ... geen nifs te vertellen ???

hum... nee nie echt.

Ah ja , wij ook niet.

PLOTS 10.45 uur.

Oeis al zo laat ???

T'ja , omai en wij maar zeggen dat we geen nifs hadden ; en over wat hebben we het gahad ????

Over onze prins lauwrentke en z'n villa die hij eigenlijk niet betalen kan.

Over ons prinses Mathildeke die blijkbaar WEER zwanger is en die kweekt als zot.

Over de koopkracht van vandaag en hoe moeilijk het allemaal wel is voor de gepensioneerde mens .

Over hoe ons nieuw salon er nu eindelijkskes zal gaan uitzien.

Over ons tienerkes-babysitters ervaring van gisterenavond.

En over onze pa zen nieuw brilleke.

Zo se , en navenant we niks te vertellen hadden, hebben we toch weer is goe van katoen gegeven.

 

decoration

 

 

15:10 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-03-08

stiekem gedoe...

Elke keer ik daar kom is het weer vandatte ... "Hij " staat daar maar...hoelang kan ik hem nog weerstaan, met een scheel oog kijk ik naar hem, draai me snel om en doe dan weer of ik hem niet gezien heb alleen die blos op mijn snuit zegt genoeg . Zo gaat onze stiekeme verhouding al meer dan een week aan de gang.

Mijn manneke weet er niets van want ik kan goed zwijgen, al een geluk. Morgen pak ik " hem " misschien eens vast, tgo wie weet wat er dan gebeuren zal...

Zou ik er dan meteen aan beginnen , zal ik eindelijk de koe eens met d'r horens pakken , want dat is misschien dan wel het beste.

*****zucht**** morgen zal ik wel zien wat ik doe, maar 1 ding is zeker ... ik moet eraan beginnen want die stomme-stomme-stomme-strijkmand zal spijtig genoeg geen pootjes krijgen.

decoration

19:29 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-03-08

mannen en hun moppen...

 

Hoe komt het toch dat wanneer er platte/schunnige moppen verteld worden, de mannen dan ook vaak plat liggen terwijl wij dames er dan maar droogskes op staan te kijken.

Dat de meeste moppentappers dan ook mannen zijn, zij kennen er vaak een -tig tal en dat terwijl ik er met moeite één onthouden kan.

Nog maar eens een bewijs dat mannen van een andere planeet komen, zij denken dat hoemeer moppen ze kunnen vertellen hoe hoger de status ten opzichte van een andere man, want hij kent er meer dan den andere , dus is hij beter ... denkt hij .... gaat het dan weer over de actua-mop wil hij pronken met kijk eens ik ken wel wat van de actualiteiten en denken dan een hogere-piet te zijn.

Waaaaaw , pffffff niet dus..... dikdun

 

 

17:28 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: schunnige moppen, platte moppen |  Facebook |