20-03-08

CrEepY ....

Echt of pure kitsch ????

Haunted homes, een programma op vitaya waarin paragnosten in Britse huizen  geesten gaan verdrijfen. Typisch engels, want zij zijn echte BiG-BeliEvERs qua geesten en andere soortgenoten .

Stel je voor , de avond valt, kinderen zijn het huis uit en jij zit gezellig in je zetel te genieten van je welverdiende rust. Plots hoor je voetstappen, een deur die met een ***SmAk*** wordt dichtgeslagen, dingen beginnen plots te bewegen ...  een ijskoude wind die door de kamer komt , je pols wordt aangeraakt en zie je bovendien schimmen of dingen die er niet moeten zijn.

In dit programma gebeurt het allemaal, ikzelf sta hier nogal sceptisch tegenover en denk voor alles is er wel een uitleg, maar na het zien en de testen die ze daadwerkelijk uitvoeren , bewegingscensoren, sommige kan je ontdekken op foto's (blijkt dat er zomaar eentje naast je stond....) ben ik niet meer zo zeker van mijn stuk. Blijken er ook nog eens goede en slechterikken tussen te zitten.

En als je dacht : Boaaaa er zit toch een grote plas tussen ons landje en Eng-land . Mis ! Het gebeurt bij ons ook blijkbaar allemaal neem maar het Sas Van Gent  .

BrrrRRRrrrrRR.. mij krijg je voor geen geld naar daar en de komende dagen wordt dat slapen met ogen wijd open en oren gespitst.....

er zou zo eens eentje kunnen langskomen ... heb ik hem alvast "gespot".

geest

 

13:00 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Waar zijn de ghostbusters gebleven? Het idee alleen al!! Ik geloof er ook niet in maar toch...Spoken, geesten en andere die knuppel je waarschijnlijk zo maar niet neer. Ik ga binnen een paar weken naar Engeland ne vriend bezoeken. Ik hoop dat zijn huis spookvrij is!!

Gepost door: Ann | 20-03-08

Doeme hé ... 'k heb dat programma gemist ... :-( Manlief vond dat maar niks en we hebben er toen verder even een discussie over gehad. 'k denk dat hij vandeeg met de poepers zat ... ;-)))) hihihi

Prettige paasdagen Twinkeltje ...
Dà-aaaaaaaaaaaaaaag ... :-))) !

Gepost door: Klaverke | 21-03-08

** ik heb het niet gezien maar ik geloof er ook absoluut niet in!!!!
groetjes en efijne paasdagen

Gepost door: anita | 22-03-08

De commentaren zijn gesloten.