12-03-08

Gluren bij de buren ...

Bij anderen naar binnen gluren zit mij in de genen. Het gluren waar ik van hou is vriendelijk en onschuldig: ik zie graag hoe anderen hun huis inrichten. Een lastig in de praktijk te brengen hobby gezien alle vitrages en gordijnen die de meeste hebben hangen. 

Gelukkig bieden de woonbladen soelaas. Binnenkijkreportages zijn altijd mijn favorieten: de echte, persoonlijke huizen van individuen zijn leuker om te zien dan door de woonbladen bij elkaar gestylde decors vol gloednieuwe spullen. Huizen met karakter noem ik dat, een huis zegt namelijk iets over jezelf, het weer-spiegelt je eigen ik ...

 Ik durf vaak mijn hele living te restylen... de kasten worden dan van de ene kant naar de andere gezet... zetels worden verschoven... prullekes en frullekes ... kortom de hele santeboetiek krijgt een "nieuw" plaatske. 

O ja ... en bij ons gaan de gordijnen s'avonds gewoon dicht: ik zou wel eens de aandacht van een gluurder kunnen trekken.

gluren

11:49 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hahahahahaha ... dat klinkt heel herkenbaar zenne...:-)))) !
Nét zoals je badpakken en bikini-billen-stuff ... ;-))
En twinkel ...
niet teveel door dat sleutelgat blijven loeren hé of je krijgt nog een pads ... ter ! ! !

Gepost door: Klaverke | 12-03-08

Ja zalig he! Ik heb dikwijls zelfs goesting om bij een mooi huis aan te bellen en te vragen of ik es binnen mag komen kijken. Maar dat is misschien toch een agressieve vorm van gluren...?

Gepost door: Ann | 12-03-08

Foei twinkeltje! ;-)
Als je thuis eens komt gluren, bel dan even aan en je krijgt een lekker tasje koffie aangeboden!

Gepost door: M&M | 12-03-08

** Ik zou ook zo graag eens in sommige huizen kijken maar alles is hermetisch gesloten lijkt het wel...
Vooral omdat ik Nederlandse ben zou ik alle inrichtingen van hier wel eens willen zien... Helaas kom ik niet verder dan wat bij familie te kijken...
groetjes

Gepost door: Anita | 13-03-08

De commentaren zijn gesloten.