11-03-08

blubberbillen

Het is bijna weer zover ... met de vakantie in zicht doet het er mij aan herinneren dat ik voor "de" nieuwe bikini moet gaan. Shoppen is plezant hoor ik vele zeggen en yes idd maar niet als je voor een nieuwe bikini gaat.

Er bestaan nu al zoveel trics en trucs om er uit te zien als een good-looking-vrouw . Denk maar eens aan dat short-broekje , bestemd tegen elke blubberbil...super strak...adem halen kan nog net maar swat geen gezaag hierover, je buik is weg ( rechtop blijven staan is de boodschap of je zit plots met een 2de maag).

Dan hebben we ook nog de puch-up-bras: perfect gewoon...schone rondingen maar ook weer schoon recht blijven staan , niet te veel wiebelen en bukken anders hangt je "weelderige boezem" er meer naast dan waar ze moeten hangen. 

Al deze hulpjes zitten netjes verpakt onder je outfit , niemand weet, niemand ziet. Maar ik kan ze toch moeilijk over mijn bikini aan doen ... geen zicht ...

Nondedorie die bikini's van tegenwoordig zijn goed voor als je nog een jonge-kippe-kont hebt,  je weet wel alles strak ,niet echt geschikt voor een iets of wat welgevormde bibs als het mijne.

T'is nie simpel allemaal ....

bikini

20:33 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.