08-03-08

Girlpower

Vandaag recht voor de raap.

Ok , Aan alle vrouwen met ballen aan hun lijf : Goed bezig !!!!

Aan alle vrouwen zonder ballen aan hun lijf : Kweekt er dan !!!

 Ogh, ja klinkt wel een beetje botweg misschien maar t'komt er eigelijk zoiets-in-de'n-aard wel op neer. Neen , ik ben geen feministisch type maar je moet toch ook niet de kaas van tussen je brood laten halen zeker. No Way ...

Ik weet het klinkt een beetje raar " ballen kweken" maar ik ben er van overtuigd dat het kan. Als ik onze eigen generatie hier zo bekijk , dus mijn grootmoeder , mijn moeder , ikkezelf en dan tienerke , wel bij ons is het er allemaal met de paplepel ingegoten moet ik zeggen., zoiets krijg je mee ... en inderdaad wij zijn allemaal van't zelfde .

Ons tienerke; zij heeft het , soms wel iets "te" veel "ballen" maar kom ,laten we zeggen : ze moet ze nog juist afstellen.

decoration

Neem nu haar 1-weeks-vriendje. Hij was er net , en hij kon al vertrekken. Waarom ????? .... omdat hij de hele week niets meer van zich had laten horen op de chat. Dus heeft ze hem letterlijk gezegd: ga maar naar huis.

Voila en de liefde was over. Tuurlijk wel met de nodige LDVD ( liefdesverdriet).

Maar ge ziet ze hangen d'r ....

decoration

 

06:50 Gepost door twinkelbel in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Women with balls !!! Als vrouw moet je tegenwoordig je mannetje kunnen staan (we need those "balls" in this world) maareh...teveel ballen is ook niet goed want dan krijg je al snel een naam opgeplakt.
Ik ben de middenmoot...een braaf lief meisje met een goeie portie "balls"...lol !

Gepost door: Punky | 09-03-08

De commentaren zijn gesloten.